Akupunktura i kineska tradicionalna medicina sa kiropraktikom

Kiropraktika

Sa iskustvom od 30 godina u akupunkturi, ali i kineskoj dijagnostici i terapiji kineskim biljnim preparatima postižu se izuzetni rezultati u gore navedenim bolestima i stanjima.

Specifičan pristup u akupunkturi gdje se mnoge reumatske, ortopedske i neurološke bolesti i stanja liječe ne samo kao lokalne već kao sistemske bolesti (internističke i metaboličke) cijelog organizma, dakle uzročno sa izuzetno dobrim i trajnim rezultatima!!!

Programi liječenja sa akupunkturom:

  1. PROGRAM LIJEČENA BOLESTI KIČME (LUMBOISHIALGIJE, DISKUS HERNIJE) i drugih reumatskih bolesti i ortopedskih stanja te stanja vezanih za fizikalnu medicinu i neurologiju. Uspješno se liječe: bolesti kičme (lumboishialgije, diskus hernije, cervikalni sindromi, VBI (vrtoglavice), glavobolje, migrene, bolovi vrata, ramena (smrznuto rame), laktova (teniski lakat), koljena (gonartroze) i slično. Kao i neuralgije, polineuropatije, parkinsonizam, multipla skleroza!
  2. PROGRAM DOPUNE TERAPIJE METABOLIČKOG SINDROMA. Ovdje se akupunktura koristi kao dopunska terapija i energetsko balansiranje pri internističkoj (integrativno – medicinskoj) terapiji u postizanju što potpunijeg efekta.